Kigger efter julegaver

Jeg behøver ikke vide det

Ofte når man møder en ny fyr/kvinde, falder emnet på et eller andet tidspunkt over ens tidligere forhold/dates/chrus. Men hvorfor egentlig?

Jeg hader seriøst dette emne! Har på ingen måder et behov for at vide hvordan andre piger er, og hvor lækre, sexede osv. de er/var, osv osv… Jeg vil have at fyren skal have fokus på mig og kun mig, og så er alle andre tøser i denne verden mere eller mindre ligegyldige… Jeg har heller ikke behovet for at høre det samme pige navn igen og igen, for selvom det muligvis er en veninde, kan det godt lyde som om at der er nogle følelser der er lidt stærkere end det, især hvis man har en anden fortid sammen.  Forklaringer om hvorfor det er man ikke er i et forhold med sin veninde, er jeg lige ved at rive håret ud af! Jeg behøver overhoved ikke, at vide at dette emne overhov har været på tale mellem dem.

Det kan godt være at jeg lyder lidt jaloux, og det er jeg ikke bleg for at sige at jeg godt kan være, især i denne givende stund ^. Men nej ellers er jeg ikke særlig jaloux anlagt, det kan self. ske at jalousien bluser op i en, men det er jeg ret sikker på kan ske for alle. Jeg prøver så vidt muligt altid at stole på den fyr jeg kan lide/ er sammen med, men det kan selvfølgelig af flere forskellige grunde svigt en gang imellem. Jeg har ikke lige jordens bedste selvværd heller, så her kan jalousien også spille ind, af ren usikkerhed på mig selv.

Men jeg behøver altså ikke vide alt om fyrens bedste veninde, eks kæreste osv. og hans forhold til dem. Det er en vide jeg godt kan og helst vil være foruden.. Det kan godt være at det er mig der er lidt underlig her, men jeg bliver sindssyg af snakken om andre piger, konstant og hele tiden. Jeg ønsker heller ikke at snakke om fyre jeg tidligere har været sammen med! Det er fortid, og hvis man skal udvikle noget sammen, må man ligge sådanne ting bag sig.

Lad kærligheden blomstre, og vær glad for den du kan lide også kan lide dig! <3

Dette er et indlæg der er skrevet start oktober 2014.

1601395_10152784567269161_2627823192088926699_n

LOVE AND HAPPINESS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kigger efter julegaver