JUST DO IT

Tanker der flyver

Synes fremtiden bliver mere og mere fjern for mig. Mine drømme, ønsker og håb bliver mere og mere uklare, og jeg kan ikke finde ud af hvilke stier jeg skal gå ned af.

Vi har vel alle op og nedture i vores liv, men nogen gange nager nedturene mig altså ekstra meget. Jeg føler mig ikke svag, men bare magtesløs, og ved ikke hvilke valg jeg skal tage..

Skal jeg gå en anden vej, og tage den kæmpe chance og se om jeg bliver mere lykkelig af det? Skal jeg fortsætte i samme spor og satse på at jeg finder lykken her?

Jeg er en person som tænker utrolig meget, og nogen gange bliver tingene også over tænkt så de bliver helt frygtelige og smertefulde.

Jeg er en kærligheds og tryghedsnarkoman og har behovet for både frihed og fasterammer. Men når de forskellige behov ikke bliver opfyldt på det rigtige tidspunkt kan min hjerne kokse fuldstændig, og alle tankerne kører på højtryk.

Jeg kan ikke finde ud af om mine frustrationer handler om at jeg endnu ikke helt har fundet mig selv, eller om det er fordi jeg bare ikke er det rette sted og er sammen med de rette personer. Eller hvad det nu ellers kan være der skyldes at jeg er gået lidt i stå i min selvudvikling og ikke kan se frem.

Jeg snakker om mit private Jeg, for mit professionelle Jeg er i fuld gang med at lærer og udvikle sig, og jeg elsker mit arbejde og arbejdsplads, og måske er det denne fede følelse jeg for det meste har når jeg er på arbejde, som jeg mangler når jeg er 100% mit private Jeg.

Jeg er 23 år og jeg ved at jeg har god tid til at finde mig selv og mine veje, men synes det er svært at nå hen til det punkt hvis nutiden holder mig så meget fast.

Skal jeg give slip og bare lade mig falde, og håbe på at jeg aldrig når bunden men i stedet svæver? Eller skal jeg kæmpe for det jeg har og elsker og håbe på at kærligheden kan genfindes og min lykke og udvikling får vinger?

Lige nu lader jeg bare tankerne flyve, og prøver at finde de steder i mit liv jeg er lykkelig, og se om de ting som belaster mine skulder er ting som, forhindre min lykke eller faktisk er en del af den, på sine egne underlige måder.

– Camilla Angel…

1464168697761-802368842

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST DO IT