Uforståelig

Verdenens skønhedsfejl

11052874_10153146607284161_2432116724130806480_n

“At sanse verdenen, og se alle de finurlige og skæve detaljer, er en helt særlig form for skønhed”.

Når alt stressen skal ud af min krop elsker jeg at gå ture, og meget gerne lange ture som jeg ikke ved hvor fører hen. Jeg planlægger måske mit start sted, men resten af ruten skal jeg ikke tænke over, den finder mig.

Jeg elsker at gå nye veje, og alle mulige former for sideveje og stier drager mig. Det er her jeg ligger mærke til detaljer, finurligheder, gammel og ny skønhed.. De ting er mine øjne ofte blinde for når jeg går de samme steder som jeg har gjort 100 gange før. Af og til ser jeg også nye ting eller i hvert fald ting som jeg ikke har lagt mærke til før når jeg går mine vante ruter, men så handler det ofte om at kigge op eller ned, i stedet for bare ligeud.

Verdenen er smuk, og hver evigt eneste punkt på verdenskortet har en historie. En historie som måske kun nogle få kender, måske mange eller måske alle? Historier vi er vidner til, indblandet i eller bare hører om. Historier vi bliver pålagt at lærer om, og historier vi måske ville ønske vi kendte til.

Selv de mørke og kolde gader kan have haft sin storhedstid. Og selv de fineste steder kan være et glansbillede uden andet end en økonomisk værdi.

Jeg synes man skal give sig selv lov til at sanse tingene omkring en. Vi har for travlt med alt muligt andet, som måske i sidste ende ikke har den store betydningen..

Man skal kunne turer at mærke sig selv helt inde fra, og nyde det. Nyd livet og tingene omkring dig, slap af, du skal nok nå det hele. Prioter dine drømme og ønsker- kig op, stå stille i et kort øjeblik og bare sans det hele ind. Vi behøver ikke være perfekt før verdenen  er det. Smil på en gråvejrsdag og nyd livet.

LOVE Camilla. 💖

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uforståelig